Melbourne
Door: Kristian en Bas
Blijf op de hoogte en volg Bas de Hoop en Kristian Kamp
22 Februari 2012 | Australië, Melbourne
Daar zijn we dan, Australië!
Na een vlucht van 7 uur zijn we gisteren om 8 uur aangekomen in Melbourne. Helaas moesten we hier tot 1 uur wachten tot onze kamer vrij was, wat niet gemakkelijk was aangezien we hoogstens 3 uur slaap hadden gehad...
Toen de kamer vrij kwam hebben we (ook al zei iedereen van beter niet) even een middagdutje gedaan. Na een paar uurtjes slaap gingen we naar het Work n Holiday centrum waar we de volgende dag terug moesten komen voor alle uitleg en spullen.
Die volgende dag is nu, en terwijl we hierop wachten kunnen we mooi even internetten want dit is in het geweldige wereldwijde hostel van YHA betaald...
Vanmiddag gaan we eens even als goedgemanierde toerist naar het Tourist centre om ons hier te laten informeren wat er allemaal te doen is en hoe je dit het beste kunt doen. Ook hopen we hier met hun informatie een beslissing te kunnen nemen of we wel of niet naar Tasmanië gaan en of we dit dan met het vliegtuig of met de ferry zullen doen.
U hoort van ons ;)
Groeten
ps. Foto's komen later, er waren wat problemen met uploaden en op dit moment heb ik niet het juiste kabeltje bij me...
22 Februari 2012 - 06:53
Jan Beltman:
En.... Bas zijn lieve oom Jan en vrolijke tante Yvonne zijn ook net in Melbourne geland. We blijven hier in Melbourne tot 5 maart.
Henk (broer van moeder Marian) met zijn dochter Eline arriveren in Melbourne op 29 februari. Bas heeft zijn familie nooit zo vaak gezien als in deze weken net op reis.
22 Februari 2012 - 07:47
Shanice:
Glad to see you guys arrived safely. My neck and arms are still recovering from the concert XD Miss chilling with you guys already though! On the bright side I now rule at COD. Thanks for the practice ;P -
22 Februari 2012 - 09:22
Rina:
Hoi Jongens,
Het lijkt me een wereldstad Melbourne. Ik heb afgelopen zaterdagavond All You Need is Love gekeken, en ze waren daar op bezoek. Heb jij Bas , soms stroop aan je kont dat de hele famile je achterna reist ofzo ??
Leuk om jullie breichtjes te lezen hoor,veel plezier,
greeetzzzz -
22 Februari 2012 - 09:35
Babs De Haas:
Wat een leuke verhalen. En Tasmanie, volgens mij moet dat heel gaaf zijn, veel nationale parken. En waar je veel leuke extreem sports kunt doen, raften, duiken, snorkelen. Maar ze zullen daar inderdaad wel veel meer info over kunnen vertellen.
Ik ben wel benieuwd met Bas zijn eetkick of het eten daar wel te eten is?? Voldoende zou elke portie denk ik wel zijn met alles XXL daar. En australie is dat niet een uitgesproken BBQ land??
Veel plezier jongens
Babs -
23 Februari 2012 - 22:31
Ezat, Frits En Yvonn:
Hoi, hoi, Kristian en Bas, leuk om de verslagen van jullie reis te lezen, écht geweldig hoor, mooie foto's ook. We blijven jullie volgen. Oh Kristian, ik moest van Ezat zeggen dat je wel goed op Bas moet letten.
Groetjes jongens