Kuala Lumpur

Door: Kristian en Bas

Blijf op de hoogte en volg Bas de Hoop en Kristian Kamp

15 Februari 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hallo allemaal!

Vandaag zijn we 's ochtends vroeg naar Kuala Lumpur afgereisd. Na een bus-rit van 5 uur en een klein wandeltochtje zitten we nu in ons hostel.
Gister hebben we heerlijk gezwommen en gechilld op het strand van Sentosa. Het eilandje was wel heel mooi met leuke dingen om te doen, maar wel heel commercieel. 's Avonds hebben we bij Shanice thuis gechilld.
Zometeen gaan we op pad naar Jan (de oom van bas), die is vandaag ook aangekomen in Kuala Lumpur en met hem zullen we samen uit eten gaan.

Vanuit de bus zagen we de prachtige natuur van Maleisië, iets wat we wel gemist hepbben in de big-city of Singapore. Verder is Maleisië wel merkbaar armer, zo zien de prijskaartjes er hetzelfde uit, alleen is 1 singaporese dollar gelijk aan 2 maleisische ringit.

Morgen zullen we waarschijnlijk de fabriek van Jan bekijken en daarna verder Kuala Lumpur onveilig maken:P

Groeten!

• 15 Februari 2012 - 10:30

Burt:

Ik vroeg me af hé.. Heb jij eigenlijk nog die spaans cursus afgemaakt kristian?/

Verder klinkt het alsof jullie nog niet beroofd verkracht of anders mishandeld zijn dus das alvast prettig!

• 15 Februari 2012 - 10:47

Shanice:

Only two photos guys? :P Kristian, you can't be a photographer like this! xD

It's nice that you're enjoying the sights though. :] Malaysia does have some really beautiful places, see if you can drop by the Batu caves. My aunt also says you should try and take a Ferry to Pulau Ketam (Crab Island).

Anyway, have fun, and remember your MMA training ;]

• 15 Februari 2012 - 17:17

Marian:

Jongens wat een belevenissen!! En wat een totale omschakeling van cultuur, klimaat,enz. Maar dat trekken jullie wel denk ik.
    Het zal jullie plezier doen te horen dat het hier regenachtig en saai weer is. Temperaturen zijn weer boven nul. Maar uiteraard hebben wij de zon in onze hartjes, vooral als we aan jullie denken.
    Veel plezier en groeten aan bekenden.

• 17 Februari 2012 - 02:50

Bas De Hoop En Kristian Kamp :

Hee Bart, nee heb een poging gedaan tot, maar helaas:P, maar een beetje basis is wel blijven hangen;) jij dan?

Just uploaded some new photo's, you happy now Shanice:P ? We probably can't make it to the batu caves or crab island, we only have today left to see KL so...

Het is inderdaad een aardige omschakeling, dit was in het begin wel lastig maar daar zijn we nu wel helemaal aan gewend, en het bevalt aardig!

Bedankt voor al jullie leuke reacties, sorry dat ik niet op eerdere heb gereageerd maar ik kom er nu pas achter hoe dit moet:P

Groeten ;)

• 17 Februari 2012 - 03:10

Shanice:

Hahaha, yes I am happy! Looks like you guys really went out and saw the city. C: Kinda wish I could have come with you now. Instead I've been stuck here doing school projects with horrible group mates. :c Boo. Oh well, you'll be back soon -w-

Enjoy your last day!

• 18 Februari 2012 - 15:10

Marian:

Vanmiddag kwamen Kristian's ouders met de eerste 200 foto's van Kristian. We waren er stil van: wat zien jullie een bijzondere wereld!! Wat maak jij prachtige foto's Kristian! Ik vind trouwens dat jullie die foto waarop jullie in het paars gekleed gaan ook op dit blog moeten plaatsen!! Er zijn vast meer mensen die dat willen zien...
    Wanneer schrijven jullie weer eens over jullie belevenissen?

Verslag uit: Maleisië, Kuala Lumpur

Onze backpack reis

Hallo allemaal!

Wij (Kristian Kamp en Bas de Hoop) hebben na het behalen van ons tweetalig VWO examen besloten om een tussenjaar te nemen. Na een half jaar KEI-hard gewerkt te hebben genieten wij van 11 februari t/m 24 juni 2012 van een welverdiende wereldreis.

Deze reis zal beginnen in Singapore & Kuala Lumpur. Van hieruit zullen wij in 2 weken van Melbourne naar Sydney reizen, waarvandaan wij het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland pakken om daar vervolgens 4 weken te vertoeven. Daarna zullen wij weer terug naar Australië vliegen, waar wij van Brisbane naar Cairns zullen reizen in 7 weken. Gedurende deze 7 weken is ons plan om 4 weken te werken. Tot slot zullen wij onze laatste spaarcentjes gaan verbrassen in Zuid-oost Azië, waar wij in 4 weken het rondje Thailand, Cambodja, Vietnam en Laos maken.

Het lijkt ons tof om met jullie, wanneer we hier de tijd en zin voor vinden, de avonturen die we hebben beleefd te delen.

We hopen dat jullie onze webblog zo nu en dan eens zullen bezoeken en soms een leuke reactie achterlaten.

TOT SNEL!